مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست

شماره تلفن
جهت دریافت مشاوره شماره تماس خود را در باکس بالا وارد کنید.
این فیلد را پر کنید
مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست
به نقل از «jetpack»، استفاده از لوکال هاست برای سایت وردپرس، شما را قادر می‌سازد به‌روز‌رسانی‌ها را اجرا ، افزونه‌ها را آزمایش یا سایت خود را به‌صورت خصوصی بسازید. این بدان معناست که می‌توانید بدون تأثیر بر تجربه کاربری (UX) یا نگرانی در مورد اشتباهاتی که می‌تواند عملکرد را مختل کند، تغییراتی ایجاد کنید. اما در هر صورت ممکن است هنگام نصب وردپرس (wordpress) روی لوکال هاست (localhost) با خطاهایی مواجه شوید. در ادامه مقاله به نحوه رفع ۵ مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست که بسیار رایج هستند، پرداختیم. ارورهای…

به نقل از «jetpack»، استفاده از لوکال هاست برای سایت وردپرس، شما را قادر می‌سازد به‌روز‌رسانی‌ها را اجرا ، افزونه‌ها را آزمایش یا سایت خود را به‌صورت خصوصی بسازید. این بدان معناست که می‌توانید بدون تأثیر بر تجربه کاربری (UX) یا نگرانی در مورد اشتباهاتی که می‌تواند عملکرد را مختل کند، تغییراتی ایجاد کنید. اما در هر صورت ممکن است هنگام نصب وردپرس (wordpress) روی لوکال هاست (localhost) با خطاهایی مواجه شوید.

در ادامه مقاله به نحوه رفع ۵ مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست که بسیار رایج هستند، پرداختیم.

ارورهای رایج نصب وردپرس روی localhost و نحوه رفع آن‌ها

معمولا تمام فرآیند نصب وردپرس روی لوکال هاست بدون هیچ‌گونه مشکلی انجام می‌شود و فقط در موارد نادری ممکن است مشکل در روند کار ایجاد شود. در جدول زیر متداول‌ترین مشکلات نصب وردپرس رو لوکال هاست به ‌همراه راه‌حل رفع آن‌ها را در جدول قرار دادیم.

مشکل

علت

راه‌حل

Installation failed: Could not create directory دسترسی نادرست فایل‌ها یا فضای ذخیره‌سازی ناکافی بررسی دسترسی فایل‌ها (File Permissions) و بررسی فضای ذخیره‌سازی.
Login not working اطلاعات اشتباه در دیتابیس یا فایل‌های تنظیمات استفاده از phpMyAdmin برای بررسی و اصلاح اطلاعات نام کاربری و رمز عبور در فایل config.inc.php.
This site can’t be reached مشکلات اتصال اینترنت، محدودیت‌های آنتی‌ویروس یا تنظیمات نادرست DNS غیرفعال کردن موقت آنتی‌ویروس، پاک کردن کش مرورگر و تغییر آدرس DNS به آدرس عمومی مانند 8.8.8.8 و 8.8.4.4.
err_ssl_protocol_error مشکلات SSL یا کش مرورگر پاک کردن کش مرورگر و استفاده از آدرس DNS به‌جای URL (مثال: 127.0.0.1 به‌جای localhost).
درخواست اطلاعات FTP دسترسی ناکافی وردپرس برای به‌روزرسانی یا نصب تغییر دسترسی فایل‌ها یا افزودن خط

define(‘FS_METHOD’,’direct’);

به فایل wp-config.php برای استفاده مستقیم از PHP به‌جای FTP.

در ادامه هریک از این مشکلات را به‌صورت دقیق و کامل شرح خواهیم داد تا بتوانید در کمترین زمان ممکن آن‌ها را رفع کنید.

مشکل 1: خطای «Installation failed: Could not create directory»

این خطا ممکن است در شرایط زیر رخ دهد:

  • هنگام نصب یک قالب یا افزونه از داشبورد وردپرس
  • هنگام به‌روزرسانی یک افزونه یا قالب
  • هنگام آپلود مستقیم فایل‌ها در پوشه wp-content

علت:

  • دسترسی نادرست فایل‌ها: تنظیمات دسترسی ممکن است به درستی پیکربندی نشده باشند.
  • فضای ذخیره‌سازی ناکافی: فضای سیستم ممکن است برای ایجاد پوشه‌ها کافی نباشد.

بررسی دسترسی فایل‌ها (File Permissions)

در داشبورد وردپرس، به مسیر ابزارها → سلامت سایت (Tools → Site Health) بروید و سپس به تب اطلاعات (Info) مراجعه کنید. به بخش دسترسی فایل‌ها (Filesystem permissions) بروید و بررسی کنید که وضعیت کلیه فایل‌ها روی «Writable» تنظیم شده باشد. اگر فایل‌ها قابل نوشتن (Writable) نیستند، می‌توانید از طریق FTP یا فایل منیجر، تنظیمات دسترسی را تغییر دهید. برای این کار، پوشه‌های زیر را پیدا کنید:

 

  • wp_content
  • wp_includes
  • wp_admin

روی هر پوشه راست کلیک کرده و گزینه Permissions را انتخاب کنید. سپس تنظیمات را به این صورت تغییر دهید:

  • Owner permissions: Read, Write, Execute
  • Group permissions: Read, Execute
  • Public permissions: Read, Execute
  • Numeric value: 755
  • Recurse into subdirectories
  • Apply to directories only

روی OK کلیک کنید و به سایت خود بازگردید تا ببینید آیا خطا پاک شده است یا خیر. درصورتی‌که خطا همچنان وجود داشت، راه‌حل زیر را بررسی کنید.

بررسی و اصلاح تنظیمات فایل wp-config.php

در صورت ادامه مشکل، بررسی کنید که فایل‌های تنظیمات اصلی وردپرس (wp-config.php) به درستی تنظیم شده‌اند. پس از اعمال تغییرات، وضعیت را دوباره بررسی کنید تا ببینید آیا مشکل حل شده است. با این راه‌حل‌ها، خطای ایجاد پوشه‌ها رفع می‌شود و می‌توانید به ادامه نصب وردپرس بپردازید.

مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست مشکل اول

2. مشکل ورود به وردپرس در لوکال‌هاست و راه‌حل آن

یکی از مشکلات رایجی که ممکن است هنگام استفاده از وردپرس روی لوکال‌هاست با آن مواجه شوید، عدم کارکردن روش ورود به سیستم است. در چنین شرایطی، باید از ابزار phpMyAdmin برای بررسی و رفع مشکل استفاده کنید. قبل از هرگونه تغییر، ضروری است از وب‌سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. این کار باعث می‌شود در صورت اشتباه در مراحل، اطلاعات و تنظیمات خود را از دست ندهید.

پس از نصب و فعال‌سازی افزونه پشتیبان، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد phpMyAdmin شوید.
  • فایل inc.php را پیدا کنید.
  • اطلاعات مربوط به نام کاربری و رمز عبور را بررسی کنید.
  • درصورتی‌که اطلاعات اشتباه بود، مقادیر را اصلاح کنید.

پس از این مراحل، به صفحه ورود وردپرس بازگردید و اطلاعات جدید را وارد کنید. با این روش، مشکل ورود به سیستم برطرف می‌شود. این فرآیند ساده و ایمن است و با کمک گرفتن از ابزارهای پشتیبان‌گیری، می‌توانید از سلامت داده‌های خود اطمینان حاصل کنید.

۳. ارور «This site can’t be reached» در وردپرس لوکال‌هاست و راه‌حل‌ها

یکی دیگر از مشکلات رایج در وردپرس لوکال‌هاست، خطای «This site can’t be reached» است. این خطا نشان می‌دهد که مرورگر نمی‌تواند به سایت دسترسی پیدا کند. دلایل مختلفی از جمله مشکلات اتصال اینترنت یا کانفیگ DNS باعث این مشکل می‌شوند. برخی از علل رایج این خطا عبارت‌اند از:

  • عدم اتصال به اینترنت
  • وجود محدودیت‌های نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس، فایروال یا پروکسی
  • مشکلات مربوط به تنظیمات DNS

برای رفع ارور، ابتدا نرم‌افزارهای امنیتی یا پروکسی را موقتاً غیرفعال کنید، سپس اتصال اینترنت خود را بررسی نمایید. در مرورگر کروم نیز حافظه کش را پاک کنید. برای این کار، روی سه نقطه در بالای مرورگر کلیک کرده و از بخش More Tools گزینه Clear Browsing Data را انتخاب کنید. اگر مشکل ادامه داشت، تنظیمات DNS را بازنشانی یا تغییر دهید. در سیستم مک، از مسیر System Preferences → Network → Advanced → DNS استفاده کنید و آدرس‌های DNS عمومی گوگل (8.8.8.8 و 8.8.4.4) را وارد نمایید. این تغییر معمولاً مشکل عدم دسترسی به سایت وردپرسی را رفع می‌کند.

۴. رفع خطای «err_ssl_protocol_error» هنگام نصب وردپرس روی localhost

ارور err_ssl_protocol_error ممکن است به اشکال مختلفی از جمله «سایت نمی‌تواند اتصال ایمن داشته باشد» یا «پاسخ نامعتبری از لوکال‌هاست ارسال شده است» ظاهر شود. در برخی موارد اگر خرید ssl را همزمان با نصب وردپرس انجام داده باشید، ممکن است این ارور نمایش داده شود. همچنین در برخی موارد ایراد کش مرورگر است که برای رفع آن، یکی از ساده‌ترین راه‌ها پاک کردن حافظه کش مرورگر است.

اگر از گوگل کروم استفاده می‌کنید، می‌توانید این مراحل را در بخش مرتبط با خطای «This site can’t be reached» دنبال کنید. روش دیگر، استفاده از آدرس DNS سایت به‌جای URL است. به این صورت که به‌جای وارد کردن http://localhost:8080 در مرورگر، از آدرس http://127.0.0.1:8080 استفاده کنید. این تغییر معمولاً می‌تواند مشکل را رفع کند. درصورتی‌که مشکل برطرف نشد، با پشتیبانی سرویس گواهی ssl سایت خود تماس بگیرید تا در کمترین زمان ایراد را پیدا کرده و رفع کنند.

مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست راه حل مشکلات

۵. درخواست اطلاعات FTP در وردپرس لوکال‌هاست

زمانی که سایت از شما درخواست اطلاعات FTP، نوعی مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست محسوب می‌شود. این مشکل معمولاً هنگام تلاش برای به‌روزرسانی یا نصب تم یا پلاگین جدید نیز ممکن است وجود آید. علت نمایش این ارور معمولاً به دلیل نداشتن دسترسی‌های کافی برای وردپرس است. برای رفع این مشکل، می‌توانید مجوزهای فایل‌ها را تغییر دهید. برای این کار، به بخش Error 1: Installation failed مراجعه کنید.

همچنین، می‌توانید به وردپرس دستور دهید تا از روش مستقیم PHP به‌جای استفاده از FTP برای به‌روزرسانی‌ها استفاده کند. برای این کار، باید فایل wp-config.php خود را ویرایش کنید. پس از باز کردن این فایل از طریق SFTP، خط کد زیر را اضافه کنید:

define(‘FS_METHOD’,’direct’);

پس از ذخیره تغییرات، به وردپرس بازگردید و بررسی کنید که آیا مشکل رفع شده است یا خیر.

مدیریت حرفه‌ای خطاهای وردپرس با انتخاب خدمات مطمئن از شرکت‌های معتبر

مشکل در نصب وردپرس روی لوکال هاست عموماً ناشی از تنظیمات نادرست دسترسی، مشکلات شبکه یا خطاهای پیکربندی است که با راه‌حل‌های مناسب به‌راحتی قابل رفع هستند. یکی از این خطاهای مهم، مشکل SSL است که هنگام تلاش برای برقراری اتصال ایمن به وجود می‌آید. انتخاب یک گواهینامه SSL معتبر از منابع قابل‌اعتماد اهمیت بالایی دارد؛ زیرا استفاده از گواهینامه‌های نامعتبر می‌تواند علاوه‌بر بروز خطاهای امنیتی، باعث از دست رفتن اعتماد کاربران شود.

کارنیل وب ارائه دهنده خدمات طراحی سایت، سئو ، تولید محتوا ، پشتیبانی ، طراحی لوگو و بنر ، تبلیغات و …

خدمات کارنیل وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.